ADATTO BY NEO COCOON

ADATTO is een modulair kastenconcept, waarbij u uw eigen kast geheel naar uw wensen laat maken. Hiervoor werd speciaal een handige, intuïtieve 3D online configurator ontwikkeld die u desgewenst vanuit tientallen inspiratievoorbeelden op weg helpt bij het creëren van uw droomkast.

De 8 soorten modules, die elk aanpasbaar zijn per 10cm, kunnen zowel in hout als in lak ( zowel mat als hoogglans ) worden afgewerkt. Hierdoor kunnen de ADATTO kasten perfect gecombineerd worden met de tafels uit de uitgebreide Neo Cocoon collectie. Bovendien kunnen de modules hangend of staand worden besteld en dit telkens op 2 verschillende dieptes : 37 en 47cm.

U creëert een mooi vormgegeven kast, op uw maat, die een tijdloos design uitstraalt. Door de modulaire opbouw biedt de ADATTO kast iedere woonruimte, van groot tot klein, een optimale opbergruimte. Ook voor moeilijk toegankelijke woonruimtes.

Over de praktische kant hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken : de geselecteerde dealers staan voor u klaar voor het gewenste advies en zorgen voor een onberispelijke levering en plaatsing bij u thuis.

Dankzij ADATTO hoeft u dus niet langer bij een dure schrijnwerker langs te gaan om uw kast op maat te laten maken !

NEO COCOON, HELEMAAL VOOR U